(LSJ) Ketterä johtajuus plus Ketterä sopimus ; kumppania etsitään

agile leadership needs agile contracts

Ketterä johtajuus plus Ketterä sopimus. 

Etsin yhteistyökumppania hankkeeseen jossa siirrytään ketterään johtamiseen ja agile contracteihin. 100% allokaatio.

Kysy lisää innostutaan toimimaan yhdessä 0400319010.

Yhteistyössä Business College ja

Lifetime Digital 

#agile #scaledagileframework #hrprofessionals #JIRA #tempo #automation #integration #business   #openbanking #eu #scrum #ceo #partnership #growthhacking


 #growth #automation #learning #google #blockchain #business #agile #mobile #ceo #aws #azure #gdpr #freelance #digitaltransformation #devops #cloudcomputing #cloud #ai #iot #bigdata #artificialintelligence #kubernetes #scrum #integration #eu #partnership #innovation #teams #fintech #crypto #offshore #hacking #disruption #openbanking #jira #framework #gcp #googlecloudsummit #climateactionsummit #breach #k8s #industry4_0 #gdprcompliance #anthos #cybersecurity #industry4 #hrprofessionals #digitalworkforce #digitalworkspace #iso27001 #tempo #managed #apieconomy #scaledagileframework #cloudmanagement #vsphere #workloads #experimenting #googlecloudpartners #sensitivedata #securitybydesign #rapidresponse #throwittothewall #lifetimegroup #cimscoin #fantastiskt #skitbra #jättebra #vested #industry5 #görbra #cims #yougetus #industry

public.jpeg

Risto Anton

Lifetime Group, Business Owner

Lifetime Studios

Lifetime Consulting

Lifetime HR Solutions

Lifetime Publishing

Lifetime Logistics

+358 400 319 010

Marathoner