(LSJ) data-analyytiikka jatkuvan tuotannon johtamisessa

jatkuvan tuotannon johtaminen kilpailutilanteessa data-analytiikan tuloksia hyödyntäen on helppoa täydellisissä ekosysteemeissä. Esimerkiksi liikennevalojen ohjaus. Mutta entä kun liikennemäärät muuttuvat hetkellisesti ? Miten historiatietoon perustuva johtamistapa reagoi näissä tilanteissa?

Tarvitaanko näkemyksellistä johtajuutta data_analytiikan tulkintaan? Vastaus on kyllä. Tarvitaan oletuksiin ja skenaarioihin perustuvaa analyysia. mutta näkemyksellinen tilannejohtajuus voi nopeimmin muuttaa tappion voitoksi. Johtajan rooli itse asiassa kasvaa. Kilpailijat hyödyntävät data-analytiikkaa toimintamme analysoimisessa ja pyrkivät löytämään ne kohteet strategiastamme joista he voivat löytää kilpailuetua.

Näkemysjohtamisen kohteena ovat ihmiset ja IoT laitteet, robotit, tekoälypohjaiset ekosysteemit. Näiden oikealla johtamistavalla saavutetaan paras kokonaistulos. Ihmisten tunnehäiriötilanteet on käännettävä synergioiksi menestyksen varmistamiseksi kaikissa pelitilanteissa.

Lifetime Consulting tuottaa laadukkaita konsultointipalveluja sekä Cloud Ready Teams tuotelinjamme tiimit tuovat lisäkäsiä ja kohdennettuja palveluja datalähtöisen analytiikan hankkeisiinne. Tiedustelut ja tilaukset Risto Anton 0400319 010

"Jokainen pikseli pitää olla perusteltu asiakkaan näkökulmasta. Jokainen transaktio voidaan automatisoida. Se on kilpailuetu. Konsultin käsikirja 2019. Ennakkotilattavissa 1.1.2019.

Risto Anton

Lifetime Group, Business Owner

Lifetime Studios

Lifetime Consulting

Lifetime HR Solutions

Lifetime Publishing

Lifetime Logistics

+358 400 319 010

Marathoner