Lifetime Studios on Facebook asiantuntijasi

Lifetime Studios tarjoaa luotettavaa palvelua, osaamista sekä kokemusta markkinoinnin ja myynninedistämisen hankkeisiinne koko arvoketjun ajan. Yrityksen, tuotemerkin, tuotteen lanseeraus, markkinointi, tuotekatalogi, esittely ja myynti. Välineinä Facebook & verkkokaupankäynti,  Social Media palvelut, kampanjan hallinta,  Back Office Google Apps for Business & Microsoft Office, verkkosivut ja näyttävät tuotesivut välineenä  Squarespace 6 julkaisujärjestelmä.

Lisäämme myyntiä tuotteillenne tuotemerkki- ja tuotekampanjoin integroiduilla Facebook/mobiili/kotisivu palveluilla. Autamme markkinointikampanjoissa alustoina  Facebook Platform (FacebookAds), Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Google+(Google Adwords). Koulutamme henkilökuntanne uuden toimintatavan osaajiksi. Teemme uutiskirjekampanjat  ja keräämme asiakaspalautteen yrityksestänne ja tuotteistanne. Kohdistamme viestinne  yrityspäättäjille, myös sähköpostitse.

 

Lifetime Studios solve! Problems in Marketing Mix 7P (Boden, Gronroos)

noin 2,5 miljoonaa suomalaista hyödyntää verkkoliiketoimintapalveluja sekä sosiaalisen median yhteisöpalveluja (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, FoursSquare) päivittäin. Asiakkaan Mind-Set on, että Facebookia hyödynnetään mobiilisti kaikissa tilanteissa. Yrityksen ja tuotteen arvo asiakkaan silmissä määräytyy nk. Mind-Share mittarilla, joka saavutetaan entisestä poiketen sosiaalisissa yhteisöpalveluissa, ennenkaikkea Facebookissa. 

Tuotteen ostopäätös tehdään Facebookissa. Tuotteen tilaaminen tehdään sähköisesti, mieluiten yhteisöpalvelun sisältä, usein älypuhelimitse. Parhaat tuotteet ja parhaat tarjoukset tuodaan osaksi FacebookAds ja Google Adwords viestintää vahvistamaan asiakaskokemusta. Yhteisöllisyyden vahvistaminen luodaan tapahtumilla, tarjouksilla, kyselyillä, jne. vahvistamalla vuorovaikutusta.

Lifetime Studiosin luoman ainutlaatuisen Facebook First -strategian mukaisesti yrityksen kannattaa ensin perustaa Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter sivut yritykselle, tuotemerkeille, sekä tuotteille.

Perinteiset kotisivut toimivat integroituna kauppapaikkana ja virallisena tiedotuskanavana.

Lifetime Oy

Lifetime Oy on vuonna 1989 perustettu kotimainen viestintä-, ohjelmisto-, ja tuotanto-osakeyhtiö. Olemme luottoluokassa AA. Business ID: FI07724079, ALV Rekisterissä vuodesta 2006. Päätoimialamme ovat ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus, sähköinen kaupankäynti , arvopaperi- ja verkkokauppa, sekä taloushallintopalvelut.

Erikoisosaamistamme ovat digitaaliset tuotannot, sähköinen kaupankäynti, sekä yrityspalvelut.

Teemme asiakastyönä sähköiset kirjat (eBook), mobiilisovellukset (iTunes, Facebook), Facebook sivujen, sovellusten, palvelujen ja viestinnän kehittäminen,  Facebook ja iPhone/iPad sovellukset (Apps), sekä verkkokauppapaikat (Savalanche).   

Tärkeimmät asiakaskampanjan viestintäkanavat ovat Facebook, Twitter, Vertical Response Uutiskirjeet,  Roost kampanjan hallinta, Lifetime Scope Journal (LSJ) blogi, iTunes, Savalanche ja Ecwid verkkokaupat. Lifetime Studios jälleenmyy ja toteuttaa Google Apps for Business yritysratkaisuja ml. sovellusratkaisut.

Lifetime Oy on Suomen Yrittäjät Ry, Ohjelmistoyrittäjät Ry:n jäsenyritys.

Lifetime Oy on valtuutettu Savalanche jälleenmyyjä.

Lifetime Oy on valtuutettu Suomen Verkkomaksut Oy jälleenmyyjä.

Lifetime Studios

Lifetime Studios on Lifetime Oy:n omistama viestintä-, markkinointi-, myynti-,  sekä tuotantokonsepti digitaalisten hankkeiden projektointiin.

Lifetime Studios johtaa ja kehittää asiakkaidemme viestintäkampanjoita,  sovelluskehityshankkeita, sekä sosiaalisen median käyttöönotto- ja kehityshankkeita.  Alustoina ovat mm. Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn,  Savalanche ja Ecwid verkkokaupat, SquareSpace verkkosivut, Google Apps for Business Platform.

Tuotamme sivuja ja sisältöä. Kehitämme FacebookAds ja Google Adwords kampanjoin asiakaskokemusta ja tunnetta, sitoutamme asiakkaanne tuotteisiinne. 

Vahvistamme yritys- ja tuotemerkkejä.  Lisäämme myyntiä tuotteillenne verkkokaupankäyntikanavalla Facebookissa.  

Lifetime Studios = Luotettavaa Palvelua, Osaamista, Kokemusta.

”Tervetuloa Lifetime Oy:n asiakkaaksi”

Lifetime Studios palvelee

  • Evaluoi ja projektoi. Yrityksen toiminnan tehostaminen uusilla ratkaisuilla sisältäen Facebook First yrityssivut,  Facebook eCommerce verkkokaupankäynti, infomaatiologistiikka ja toimitusketjujen integraatio hyödyntäen mm. Google Apps for Business, Savalanche verkkokaupat, Involver ja Lujure Facebook erikoissivut, uutiskirjemarkkinointi  Vertical Response ja  asiakaskyselyt Survey Monkey.
  • Vie asiakasrajapintaan. Markkinointimixin kehittäminen, Facebookin Mind-share  & 2030 Mind-Set.
  • Johtaa Facebook asiakkuuksia. Asiakassuhdejohtaminen ja Customer Relations Management.
  • Analysoi ja raportoi. Reaaliaikaisen asiakaspalautteen kerääminen kampanjoista.
  • Tehostaa ja uudistaa. Projektityötavan tuotteet ja palvelut (ROI).
  • Palvelee ja auttaa päivittäin Facebookissa.

Ota yhteyttä Lifetime Studios palvelee ja auttaa! Soita heti 0400 319 010, tai täytä yhteystietolomake. Voit myös sopia tapaamisajan Skype (espaarni07) palvelulla heti! Mietitään yhdessä mikä ongelma ratkaistaan ensin. Tutustu myös Lifetime Studios Facebookissa.

 

‘The Real price of anything is the toil and trouble of acquiring it’

Adam Smith

 

‘It is no longer enough to satisfy customers. You must delight them.’

Sell Value, not Price.’

 

Philip Kotler

 


Lifetime Studios tuotantotiimi

Lifetime Studios (Lifetime Oy Ltd.) on sosiaalisen median tuotantoyhtiö.

Tiimimme koostuu free-lancereista, kumppaniyritysten ammattilaisista, sekä parhaista resursseista ympäri maailman.

Esim.

* Social Media hyödyntäminen yrityksen viestinnässä, asiakasmarkkinoinnissa, projektoinnissa ja tuotelanseerauksissa, myynninedistämisessä.

Lifetime Studios 4P

Product & Uusi Arvoketju

* Social Media sekä eCommerce Facebook / Twitter / Cloud Google.

Place  & Saatavuus

* Google, Facebook, Twitter, Cloud.

Promotion  & Uusi lähestymistapa

* Projektien vetäminen kv. Social Media ympäristössä.

* Ohjelmistotekniikan asiantuntijapalvelut.

Price & Uusi tuotekonsepti ja hintajohtaminen

* Mobile Consulting palvelut

Marketing On-Spot